• shines_arts18@yahoo.com
  • 0351424034
  • 0763729399

Parerea Clientilor

Un model de "școală ",cu cadre didactice perfecționate atât profesional cat si uman,cu un aer de modernism care le oferă copiilor noștri încredere în propria valoare si le deschide noi orizonturi. O scoala cu suflet pt suflet!

Raluca Marinas - 18/06/2018

O scoală frumoasă, modernă , instrumente noi de calitate și are ce este mai important o profesoară pe nume Janina Izabela Spiridon (iubitoare că o mamă) care știe cum să îți facă ora cât mai plăcută, să te facă să înveți totul din placere , să te facă să îți dorești ore cât mai multe , să îti invingi teama și rusinea de a apărea pe o scenă în fața zecilor sau sutelor de spectatori . Îti dă încrederea și curajul necesar de a te simți câștigător în orice spectacol sau concurs .

Ilie - 18/06/2018

O școală care realizează! Suntem de un la aceste cursuri conduse cu profesionalism de către d-na Olga Sain si rezultatele sunt peste așteptări! In cateva cuvinte:profesionalism, aplecare spre valori, încredere și pasiune!

Ionela Vilculescu - 18/06/2018

Ca mamă în primul rând aș începe să spun un citat...ca drept de mulțumire pentru satisfacția sufletească pe care o am despre școala de canto Olga Șain... școala de canto, unde fetița mea Andra își îmbunătățește educația muzicală în lumea muzicii.

Totodată școala de canto Olga Șain poate aborda o promovare în lumea muzicală pe orice arie deja extinsă în marea cunoașterii a instrumentelor de tot felul, pentru orice gust și doritor de cunoaștere în lumea,chiar și artistică a muzicii de tot felul să spun eu.

Mai pot spune ca părinte pe lângă mulțumirea sufletească pe care o am în privința acestei minunate școli de canto...am tras câteva concluzii clare și precise.

De exemplu... școala de canto Olga Șain este de fapt o idee extraordinară, adaptată perfect timpurilor moderne, un model de educație care poate prinde mai bine la noua generație și o modalitate de explicare a lecțiilor de tot felul în lumea muzicii pe înțelesul tuturor,mai ales că întrunește de la cel mai mic la cel mai mare instrument toate criteriile prin care acestea pot fi studiate și învățate de către doritori...de fapt este o școală completă.

De aceea ca și părinte responsabil pentru educația fetiței mele,am ales în domeniul muzicii și cunoașterea acesteia...ca fetița mea care își dorea să cânte din totdeauna,am dorit să îi dau o șansă prin intermediul acestei școli, urmând minunata școală de muzică pe care am descoperit-o prin mijlocul rețelelor de socializare și sistemului său de educație unic în Craiova !!!!!

Dana Frunza - 13/06/2018

Scoala Shine`s este institutia care urmareste dezvoltarea tinerilor inca de la o varsta frageda.

Din punctul meu de vedere este una dintre putinele scoli care se implica atat de puternic in reusita elevilor sai, de a ajunge la performante maxime cu fiecare spectacol.

Pasiunea profesorilor de a instrui este vizibila la fiecare copil si va multumim pentru acesta daruire.

Popescu M. - 13/06/2018