• shines_arts18@yahoo.com
  • 0351424034
  • 0763729399

Despre Noi

Avantajele Shine’s Arts

Școală de Muzică și arte Shine’s Arts este cea mai complexă școală privată de lecții de muzică din România.
Avem o experiență extrem de reușită în desfășurarea lecțiilor de muzică demonstrată prin numeroasele premii câștigate de cursanții noștri la concursuri și festivaluri de specialitate.
Avem o echipa tânăra și profesionistă, formată din 10 profesori de muzică absolvenți ai Universității Naționale de Muzică și alte facultăți de muzică din țară, profesori ai Liceului de arte Marin Sorescu cu experiență în predare, artiști lirici și instrumentiști ai Filarmonicii Oltenia din Craiova precum și artiști instrumentiști ai ansamblului folcloric Maria Tănase.
Desfășurăm atât lecții de muzică de grup, cât și individuale, la următoarele instrumente: pian, chitară, vioara, canto, harpă, percuție(tobe și marimbă), saxofon, clarinet, flaut, țambal, orgă, acordeon , teorie, cor, indiferent de nivelul muzical (începător, intermediar, avansat).
Înscrierile la lecțiile de muzică Shine’s Arts se pot face oricând pe parcursul anului școlar, inclusiv pe perioada vacanței de vara, când sediul Shine’s Arts este deschis și desfășoară cursurile Școlii de Vara .
La Școală de Vara Shine’s Arts desfășurăm cursuri de muzică și tabăra de muzică.
Lecțiile pentru membrii aceleiași familii se pot desfășura în paralel, cu o reducere de 20%, în limita locurilor disponibile.
Lecțiile pentru un cursant care studiază mai multe instrumente se pot programa consecutiv, în limita locurilor disponibile.
Va oferim posibilitatea de a exersa gratuit pe instrumentele noastre, la sediul nostru, în intervalele orare când nu sunt cursuri programate, cu programare în prealabil, sub supravegherea unui profesor al școlii.
Sediul Shine’s Arts dispune de o sala de așteptare dotată cu TV, WiFi, reviste.
Avem instrumente muzicale performante și noi.
Lunar organizăm spectacole în diferite locații.
Semestrial organizăm spectacole pentru cursanții noștri pe scene deosebite.
Pentru că Shine’s Arts este cea mai mare, complexă și importantă școală privată de muzică din Craiova și din Zona Olteniei (poate chiar din România).